# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Jay Santos

Jay Santos është një këngëtar kolumbian, i cili dallohet për muzikën “electro house” dhe “reggaeton”, i cili është nën menaxhimin e labelit spanjoll, “Blanco y Negro Music”.

Santos arriti të bëhej i famshëm falë pjesëmarrjes së tij në projektin “”Noche de estrellas” në vitin 2012 me DJ José de Rico dhe këngëtarin Henry Mendez.

Së fundmi Jay Santos arriti të bëhej i njohur edhe i suksesshëm në Shqipëri falë bashkëpunimit me Luana Vjollcën për këngën Locos.

NEWS

Luana dhe Dhurata si macja me miun për vendin e parë

“Lufta” për të zënë vëndin e parë vijon edhe këtë javë mes Luana Vjollcës dhe Dhurata Dorës. Ndërkohë që dy javët e kaluara ishte pikërisht bashkëpunimi i Dhurata Dorës dhe Azet, “Fajet”, kënga që ka qëndruar në vendin e parë, kësaj jave #luanatorët kanë bërë të pamundurën duke rrëmbyer kreun...

"Top 3" me një ndryshim të vogël

Kjo javë është konsideruar mjaft e qetë sa i përket ndryshimeve apo hyrjeve të reja në klasifikim. Sa i përket zonën së nxhetë, kemi vetëm një ndryshim të vogël dhe është pikërisht një surprizë për fansat e Gjikos dhe Melindës. Bashkëpunimi i tyre më i ri, “X5” ka patur vëmendjen...

Vendi i parë nuk gjen paqe, dhe “Fajet” i ka Dhurata Dora & Azet

Kreu i kësaj jave është bërë sërish lëmsh dhe “fajet” i ka Dhurata Dora dhe Azet. Ndërkohë që javën e kaluar #luanatorët bënë të pamundurën të rendisnin “Locos” në vendin e parë, kjo javë ka ndryshuar pasi ështrë Dhurataa Dora dhe Azet që kanë zënë vendin e parë, duke u...