# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Big Kik

Big Kik e ka filluar karrierën e tij në muzikë në vitin 2018. Projekti i tij i parë solo ishte në vitin 2019 me “Big”. Në po të njëjtin vit, u pasua me një tjetër hit të titulluar “Ça Je Tu Thon?”, në bashkëpunim me Matolale. Teksti i këngës u shkrua nga Big Kik & Matolale.

Më datë 13 Mars 2020, Big Kik publikon videoklipin “Nuk E Di”. Teksti i këngës u shkrua nga Big Kik. Produksioni audio u realizua nga BledBeats. Më datë 19 Gusht 2020, Big Kik publikon videoklipin “Hip Hop” dhe së fundmi ishte bashkëpunimi me OTTO që i hapi dyert për të hyrë në klasifikimin e “The Top List”.

NEWS

Big Kik vjen pa Otto tek "Pfzier Love"!

Big Kik e kemi dëgjuar për herë të parë në Top Awards në bashkëpunimin e tij me Otto në “Fundi Fillimi”. Ky ishte projekti që i njohu të dy ata si artistët më të rinj të “The Top List”. “Fundi Fillimi” rezultoi shumë i suksesshëm për dyshen dhe u prit...

Njihuni me Otto dhe Big Kik, dy artistë të rinj të listës!

Dy artistë të rinj i janë bashkuar këtë javë listës së këngëve më të mira shqiptare në “The Top List”. Është fjala për OTTO dhe Big Kik me bashkëpunimin e tyre të titulluar “Fundi Fillimi”. Por cilët janë ata? OTTO, artist i lindur në Gjermani, por i rritur në Kosovë....