BIG KIK

Big Kik vjen pa Otto tek “Pfzier Love”!

Big Kik e kemi dëgjuar për herë të parë në Top Awards në bashkëpunimin e tij me Otto në “Fundi Fillimi”. Ky ishte projekti që i njohu të dy ata si artistët më të rinj të “The Top List”. “Fundi Fillimi” rezultoi shumë i suksesshëm për dyshen dhe u prit...

Njihuni me Otto dhe Big Kik, dy artistë të rinj të listës!

Dy artistë të rinj i janë bashkuar këtë javë listës së këngëve më të mira shqiptare në “The Top List”. Është fjala për OTTO dhe Big Kik me bashkëpunimin e tyre të titulluar “Fundi Fillimi”. Por cilët janë ata? OTTO, artist i lindur në Gjermani, por i rritur në Kosovë....