menu

Kush e ndal Yll Limanin?


Ora: 10:32 Datë: 28/07/2020

Ndërkohë që është në punë e sipër për projektin e ri, fansat e “cmendur” të Yll Limanit vazhdojnë ta mbështesin me shumë fanatizëm artistin e tyre të preferuar.

“I kom kall” është rikthyer sërish në qendër të vëmendjes, duke u futur në zonën e nxehtë të klasifikimit.

Fale votave të publikut, Limani është ngjitur me 4 pozicione nga java e kaluar, duke u pozicionuar në vendin e tretë. Por ky nuk është projekti i vetëm i artistit me të cilin gjenden në klasifikim pasi në total ai numëron 5 projekte muzikore.

“Krejt t’i fala”, “Engjej”, “Pse je me to”, “S’ki me mpa” pozicionohen përkatësisht në vendin e 3-të, 45-të, 50-të dhe 54-të