menu

Ja kush kryesoi fundjavën e Shën Valentinit në “The Top List”


Ora: 19:17 Datë: 15/02/2021

Kjo fundjavë ka qënë e mbushur me shumë dashuri dhe muzika ka qënë sigurisht një ndër shoqëruesit kryesor të kësaj dite.

Vendin e parë për këtë fundjavë e ka kryesuar projekti më i ri i Elvana Gjatës, “Thirr”. Edhe pse është një baladë që flet për dashurinë, ajo është një dashuri e njëanshme por publiku ka zgjedhur piëkrisht këtë këngë për të përfaqësuar këtë festë.

Sa i përket vendit të dytë, Yll Limani është ngjitur me një pozicion nga java e kaluar me këngën e tij “Leje”, e cila shënon 11 javë në klasifikimin e “Top Awards”.

Butrint Imeri vijon ende të jetë pjesë e zonës së nxehtë, pavarësisht se ka humbur një pzicion. “Phantom” pozicionohet në vendin e tretë për këtë javë.

Për të parë pozicionimin e 100 këngëve për këtë javë, klikoni në këtu.