menu

Vert

#Bio

Vert, emri i vërtetë i të cilit është Aert Radani, është vetëm 20-vjec, me origjinë nga qyteti i Burrelit por që prej 15 vitesh jeton në Tiranë. Vert, i cili i përket rrymës Hip Hop/Trap, përvecse është një reper shumë i talentuar, ai është gjithashtu edhe një tekstshkrues mjaft i mirë.

I pyetur nga Top Awards, se pse ka zgjedhur këtë emër artistik, ai është përgjigjur: ““Vert” në frengjisht do të thotë jeshile dhe ngjyra jeshile është një ndër ngjyrat e mia të preferuara por nëse “V” do ta kthejmë mbrapsht, ajo është “A” (Aert)”.

Ai është një djalë me shumë talente por pasioni i tij për muzikë ka lindur rreth 4 vite më parë, kur ai nisi të shkruante tekstet e tij të para. Vert tashmë është pjesë e shtëpisë diskografike “Bulza Entertainment”.

“Sad” mban titullin kënga e tij debutuese, e cila ka arritur të renditet menjëherë në vendin e 4-t të “The Top List”