menu

Sergio

#Bio

Serxhio Lushku, i njohur me emrin e artit si Sergio, ka mundur të nxjerrë projektin e tij të parë muzikor në 2012, të titulluar “Delisa”. Ai madje ka tentuar të futet në tregun ballkanik me projektin muzikor “Without You”, i cili është dëgjuar pafund në Greqi, Bullgari etj.

Këngëtari pëlqen më shumë të këndojë në anglisht pasi ai mendon se kjo gjuhë e zbukuron këndimin . Sipas tij kjo nuk është asnjë lloj strategjie për të hyrë në tregun europian por të jetë pjesë e tij, është kënaqësi.

Ndërkohë që i këndon shumë dashurisë, këngëtari ka treguar se çdo gjë ka ardhur si pasojë e një përjetimi personal.

Lidhur me artistët që frymëzojnë Sergion, janë Ne Yo, Usher dhe Jay Sean.