menu

Njomza

#Bio

Njomza Vitia, e lindur më 22 Prill 1994, është një këngëtare dhe tekstshkruese shqiptaro-amerikane. Njomza ka lindur dhe është rritur në Chicago. Ajo ka nisur të performojë nëpër talent-shoës që në moshën 5-vjeçare.

Në moshën 14-vjeçare, ajo formoi një grup të quajtur “Scarlett”. Megjithatë në moshën 16-vjeçare, ajo u largua nga grupi për të ndjekur karrierën “solo”. Pas kësaj, Vitia nisi të publikonte kovera të këngëve të ndryshme në kanalin e saj të “Youtube”.

Njomza u zbulua nga Mac Miller dhe u bë pjesë e labelit të tij “Mos Dope”. Në ditëlindjen e saj të 19-të, ajo publikoi albumin e saj të parë “Gold Lion”.