menu

Marigona

#Bio

Marigona është një tjetër talent i ri muzikor që i është shtuar tregut muzikor shqiptar. Me origjinë nga Dibra, Marigona ka nisur të merret me muzikë që në moshë të vogël, duke u angazhuar nëpër koncerte që zhvillonte Qëndra Kulturore në Dibër.

Aktualisht Marigona studion Flaut në Liceun Artistik te Tiranës.

Prej tre vitesh Marigona është nën menazhimin e shtëpisë diskografike “Nmusic Producton”, ku punon edhe si tekstshkruese.

“Helm” nuk është projekti i parë i Marigonës pasi derimë tani ajo numëron disa këngë dhe bashkëpunime të publikuara në treg.