MARIGONA

Rikthehet Marigona pas bashkëpunimit me Wenda!

Marigonën e kemi dëgjuar për herë të parë në “The Top List” me bashkëpunimin e saj me Wenda, “Helm”. Jo vetëm kaq, por dyshja ka bashkëpunuar gjithashtu dhe në një tjetër këngë, “Leje”. Pas suksesit të këtyre dy të fundit, tashmë Marigona ka ardhur në një projekt solo. Artistja ka...

Njihuni me Marigona, gjysma e këngës që na helmoi javën

“Helm” ka qënë padiskutim një ndër prurjet më interesante të kësaj jave. Përvec tekstit, i cili që në titull duket se është helmues, një vlerësim të madh ka marrë edhe videoklipi i kësaj kënge. Wenda dhe Marigona janë dy artistet që kaën bashkuar fuqitë për këtë prurje të re muzikore,...