menu

Kennz

#Bio

Kennz Rushiti, i cili ka përzgjedhur që në art të prezantohet thesht Kennz, është një artisti nga qyteti i Mitrovicës.

Kennz ka rreth 10 vite që merret me muzikë dhe dërimë tani numëron më shuëm se 20 projekte muzikore të publikuara në kanalin e Youtube.

Këngëtari është mjaft i pëlqyer nga publiku shqiptar dhe muzika që ai bën i përket zhanrit “Hip Hop”.

“Per ty” është kënga që e ka bërë Kennz për herë të parë pjesë të klasifikimit të “Top Awards”.