menu

Elio Deejay

#Bio

Elio Deejay është një DJ dhe Producent i njohur në Shqipëri i rrymës “electronic & dance”.

Ai është i njohur për hitet e tij ‘Into You’ dhe ‘Dream’. Ai filloi karrierën e tij muzikore në vitin 2009-të dhe se fundmi mori një mbështetje dhe njohje të madhe ndërkombëtare.

Kënga “Dream” u klasifikua në “Top 100” këngët më të pikasura në “Shazam Albania” ndërsa suksesi i këngës ‘Into You’ bëri që të luhej në festivalet më të mëdha botërore si “Tomorrowland Brazil” në vitin 2016-të.