ELIO DEEJAY

Ja se cilat janë këngët më të vjetra në Top 100 në prag të javës së 300 të klasifikimit!

Dalëngadalë po i afrohemi javës së 300-të të klasifikimit të përjavshëm në “The Top List”, “Top Awards”. Kemi pasur si pjesë të listës shume projekte të mira që votat tuaja kanë vendosur se sa gjatë do qëndronin në klasifikim si dhe vendin e tyre. Shumë projekte të reja na janë...

Nuk ndryshon kreu por hyrje të reja në “Top 5”!

Kjo është java e 274-t e klasifikimit të “Top Aëards”, një renditje muzikore e cila vijon të mbështetet nga publiku shqiptar. Votat nga ana e publikut kanë zgjedhur që kreu i listës të mbetet po i njëjtë me javën e kaluar dhe bëhet fjalë për “Mono”, bashkëpunimi me Alban Kondit,...

“Top 5” ndryshon thuajse i gjithi

Klasifikimi i “Top Awards” sjellë surpriza në 5-shen më të nxehtë të saj këtë javë. Ndryshe nga një javë më parë, kur vendin e parë e mbante Elvana Gjata me këngën e saj “Thirr”, këtë javë, Cricket dhe Yll Limani ka përmbysur kreun, duke u pozicionuar të parët me këngën...

Ndryshon (thuajse) i gjithë “Top 5”

“Top 5” është përballur me ndryshime të mëdha këtë javë, duke bërë që zonë e nxehtë të duket ndryshe krahasuar me një javë më parë. Surpriza e javës ka qënë vendi i parë pasi një hyrje e re ka zënë kreun e listës dhe bëhet fjalë pikërisht për Elvana Gjatën...

Kreu ndryshon shumë pak!

Muaji janar është mbyllur i qetë sa i përket ndryshimeve në pozicionim të këngëve të “The Top List”. Vendi i parë dhe i dytë vijon të mbetet i njëjtë si edhe javën e kaluar duke mos pësuar asnjë ndryshim ndër në vendin e tretë ka arritur të futet Sardi me...

Ndryshon kreu, ja çfarë gjeni në “Top 5” këtë javë

Klasifikimi i “Top Awards” ka ardhur me ndryshime të mëdha këtë javë sa i përket kreut por jo vetëm. Ndryshe nga një javë më parë, kur vendin e parë e mbante “Phantom” e Butrint Imerit, këtë javë është “remake” i Elio Deejay i këngës “Nale”, kënduar nga Adriano, kënga që...

Kreu nuk surprizon, veç vendit të tretë!

Klasifikimi i Top Awards vazhdon të ketë vëmendjen e publikut shqiptar, i cili nga java në javë voton artistin apo artisten e tyre të preferuar. Kreu i kësaj jave nuk ka pësuar ndryshime krahasuar me një javë më parë, duke bërë kështu që Butrint Imeri të jetë artisti që mban...