menu

Dj Dalool

#Bio

Dj Dalool , emri i vërtetë i të cilit është Lulzim Abdullahu, është një tjetër dj i suksesshëm në tregun muzikor shqiptar. Interesi i Dj Dalool për muzikën “house” nisi pasi dëgjoi Dj amerikan, Frankie Knuckles.

Dj Dalool nisi të luante muzikën e tij në disa klube të vogla nate në Prishtinë që prej vitit 1996. Gjatë kohës së luftës, ai u zhvendos në Australi, ku nisi të studionte për arte në “Victoria University” në Melbourne.

Dalool prej vitesh tashmë jeton në Zvicër dhe përveçse luan muzikë nëpër klube të ndryshme, ai ka bashkëpunuar me disa emra të njohur në muzikë si Genta Ismajli, Eliza Hoxha, Ardian Bujupi, Alban Skenderaj, Andos etj. Ai ka qënë gjithashu një nga performuesit e “Top Music Awards 2016” së bashku me Ardian Bujupin.