menu

Cozman

#Bio

Emri i vërtetë i Cozman është Ylber Abdullahu. Ai ka lindur më 19 Gusht 1986 në Prishtinë. Cozman arriti kulmin e suksesit falë bashkëpunimit të tij me Tunës, “Fenix”, këngë e cila rezultoi tepër e pëlqyer.

Prej disa vitesh, reperi nga Prishtina i është bashkuar grupit të hip hop-it “Babastars” dhe po shijon suksesin në muzikë, i cili sa vjen e po bëhet edhe më i madh.