menu

269 javë “The Top List”, 262 artistë!


Ora: 18:12 Datë: 12/02/2021

Klasifikimi i zyrtar i “Top Awards” vijon te mbetet një ndër klasifikimet më të rëndësishme në vend dhe këtë javë ai shënon plot 269 javë që nga koha kur është krijuar. Ndërkohë që nga java në javë shtohet këngë të reja, “The Top List” i shtohet edhe artistë të rinj, të cilët derimë tani kanë mbërritur në 262 artistë.

website-in zyrtar të Top Awards është një faqe speciale që i është dedikuar artistëve të rinj dhe atyre që kanë shumë vite karrierë, duke dhënë më shumë detaje për jetën e tyre profesionale por edhe atë personale.

Në kategorinë “Artistë” ju mund të zbuloni më shumë për artistët tuaj të preferuar të trevave shqiptare por edhe ata jashtë tyre, të cilët kanë sjellë bashkëpunime me artistët shqiptarë.