YON IDY

2020-ta është si kënga e re e Yon-it…

Yon Idy është një tjetër artist, i cili ka vendosur që ta mbyllë 2020-të me një projekt të ri muzikor. “Got Me All Doën” mban titullin kjo prurje e re muzikore, në të cilën autor i këngës është vetë artisti. Kjo këngë, e cila ka marrë sugjerimet e duhura për...

Vera 2020 kthen Yon Idy në “The Top List” me “Back Around”

Debutimi i tij muzikor ka qënë relativish vonë, vitin e kaluar, por brenda një periudhe të shkurtër kohore, Yon Idy është shndërruar në një artist mjaft të pëlqyer për publikun shqiptar. Ndërkohë që ishte pikërisht “Gentle”, kënga debutuese, që e bëri kantautorin pjesë të klasifikimit zyrtar të Top Awards, ai...

Karantina nuk ka qënë pa rezultat për Yon Idy, publikon “Waste No Love”

Yon Idy është tashmë një emër i njohur për publikun e “Top Awards” pasi kantautori ka qënë disa herë pjesë e klasifikimit. Yon, emri i vërtetë i të cilit është Jon, ka nisur të merret me muzikë që në moshën 16-vjecare dhe që prej asaj kohe, muzika është një ndër...

Exclusive/Ja një arsye e fortë pse duhet ta dëgjoni dhe analizoni me kujdes këngën e re të Yon Idy

Një djalë shumë romanik i është shtuar tregut muzikor shqiptar dhe sigurisht publiku femëror është shumë me fat sa i përket këtij fakti. Yon Idy ka prezantuar prurjen e tij më të re muzikore, pas “Gentle”, falë së cilës këngëtari u bë pjesë e “The Top List” për herë të...

Hiti muzikor për interesantët e kësaj vere

Gjatë stinës së verës të gjithë artistët publikojnë projekte të reja muzikore, duke “luftuar” për këngën që do të shpallet hiti i kësaj vere. Ndërkohë që janë këngët ritmike ato që marrin votat maksimale, kjo verë vjen ndryshe pasi artisti më i ri, Yon Idy, ka vendosur të sjellë një...

Kush është Yon Idy?

“Gentle” është një nga hyrjet më të reja të klasifikimit të “Top Awards” këtë javë. Përveçse është një publikim i ri muzikor, kemi të bëjmë gjithashtu edhe me një artist të ri në tregun muzikor shqiptar. Sugjerimet e publikut kanë bërë që kjo këngë të bëhet pjesë e klasifikimit të...