XHERO

Njihuni me Xheron, hyrjen më të re në “The Top List”

Stine ka publikuar projektin e radhës muzikor dhe kësaj radhe ka bashkuar fuqitë me një tjetër artist dhe bëhet fjalë për Xheron. Në fakt, ky nuk është bashkëpunimi i parë për dyshen, pasi po të kthehemi pas në kohë, kujtojmë që Stine dhe Xhero kanë punuar për projektin “WTF”. “Locka”...