VIG POPPA

Lumi B dhe Vig Poppa të ndarë në “The Top List”

Lumi B dhe Vig Poppa fillimisht janë bërë të njohur për publikun shqiptar si grupi Kaos. Nëse do të kthehemi pas në kohë do të kujtojmë disa prej këngëve pjesëmarrëse në “Top Fest”, të cilat ishin hite muzikore në atë kohë. Paraqitja e tyre e parë muzikore ka qënë në...