SHARR BRAINA

Sharr Braina hyn me “Tijuana” por del me “Bella”

“Një verë me këngë që do çmendin publikun”, ky ishte premtimi që Sharr Braina ka bërë në një intervistë të dhënë për “Top Awards” dhe artisti ka arritur ta mbajtë këtë premtim. Vetëm pak ditë më parë, këngëtari më i ri i tregut muzikor shqiptar, ka ardhur me një prurje...

Sharr Braina premton një verë me këngë që do çmendin publikun

Me Sharr Braina jemi njohur falë projektit muzikor “KE-BO”, i cili ka qënë pjesë e klasifikimit të “The Top List” dhe është renditur mjaft mirë por artisti është rikthyer sërish në listë dhe kësaj radhe me një tjetër këngë që ka rrëmbyer zemrat e publikut shqiptar. Duke mos iu larguar...

Ngjitjet më të bujshme më javës

Pavarësisht se në përgjithësi klasifikimi i kësaj jave ka qënë “i qetë” pa ndryshime të mëdha në renditje, ka patur edhe disa ngjitje të bujshme. Edhe pse janari është konsideruar një muaj pa shumë prurje të reja muzikore, fansat sërish iu kanë qëndruar besnikë artistëve të tyre të preferuar, duke...

Kush është Sharr Braina?

I lindur në qytetin e Saarbrücken të Gjermanisë nga dy prindër shqiptar, Sharr Braina është një talent ri në tregun muzikor shqiptar. Falë mbështetjes së publikut, Sharr është bërë pjesë e klasifikimit të “Top Awards” javën e kaluar me projektin muzikor “KE-BO”, i cili për këtë javë mban vendin e...