NëNA PARTI

Kush është Gonzo – gjysma e hitit të ri të NËNA PARTI

Nena Parti është një ndër hyrjet më të reja të kësaj jave, i cili si gjithmonë godet në shenjë me prurjet e reja muzikore. “I wish, I am, I promise” titullohet kënga më e re e Nëna Parti, e cila është mirëpritur nga publiku shqiptar, duke e sugjeruar dhe e...

Artistët më të lexuar në “Top Awards”

Në faqen e “Top Awards” një ndër kategoritë mjaft të klikuara është ajo e lajmeve rozë. Publiku është mjaft i interesuar të dijë më shumë për artistët dhe veprimtarinë e tyre. Po cilët janë artistët më të lexuar në “Top Awards”? Pavarësisht se mund të mos numërojnë shumë klikime në...

Njihuni me Nëna Parti, jo ajo që mendoni ju

Një ndër hyrjet më të veçanta të kësaj javë është padiskutim projekti i titulluar “God fell in love with a stripper” i sjellë nga një dyshe tepër e talentuar, të njohur në fushën e artit me emrin Nëna Parti. Nuk është aspak ajo që po mendoni ju, por dy artistë që kanë...