MORENA TARAKAU

Shkurt “i gjatë” me hyrje të reja!

Edhe pse muaji shkurt është me më pak ditë krahasuar me muajt e tjerë, publikimet e reja muzikore kanë krijuar përshtypjen se ky muaj është i gjatë dhe kjo për shkak të punës së madhe që artistët janë duke bërë këtë periudhë. Gjatë dy javëve të para të muajit shkurt,...

Shkundje e “Top 5”, shikoni çfarë ka ndodhur këtë javë

Edhe pse java e kaluar ishte thuajse e qetë sa i përket ndryshimeve në klasifikim, kjo javë ka rezultuar krejtësisht ndryshe. Nëse do të analizojmë “Top 5” krahasuar me një javë më parë, nuk ka asnjë këngë që ka mbajtur të njëjtin pozicion. Vendi i parë është pushtuar nga dyshja...

Vendin e parë e kap stresi…

Vendi i parë nuk po gjen qetësi pasi edhe këtë javë ka ndryshuar krahasuar me javën kaluar. Në fakt 4 javët e fundit kreu nuk ka qënë i njëjtë, duke ndryshuar nga java në javë.  Nga Dhurata Dora & Azet tek Luana Vjollca dhe Jay Santos. Më pas ishte Yll Limani me...