KRISTINA

Nga “Bulzat” këtë javë e ka radhën Kristina, kush është ajo?

“Bulza Entertainment” është shndërruar në një burim talentesh dhe këtë javë radha është e Kristinës, e cila sapo ka bërë debutimin e saj muzikor me këngën “Pa ty”. Sugjerimet e publikut e kanë bërë këtë projekt muzikor menjëherë pjesë të klasifikimit, që në javën e parë të publikimit. Po kush...