JULIANA PASHA

Mariah Carey bëhet gati t’u kthehet klasifikimeve – po këtu? Ja këngëtarët që kanë bërë këngë Krishlindjes.

Jemi në një ndër muajit më të bukur të vitit, atë të Krishtlindjes dhe Vitit të ri. E bërë tashmë traditë, kënga e Mariah Carey, “All I Want For Christmas” po bëhet gati t’i rikthehet klasifikimeve muzikore nëpër botë por në Shqipëri, cilët janë artistët që i kanë bërë dedikime...