GERONA HYSKA

Soni Malaj dhe Gerona Hyska, dy artistet që janë ngjitur me më shumë pozicione këtë javë

Pavarësisht se ka qënë një javë e qetë sa i përket ndryshimeve në renditje, vetëm dy projekte muzikore kanë arritur të marrin mbështetje të madhe nga publiku shqiptar, duke i shndërruar në këngët që janë ngjitur me më shumë pozicione. Soni Malaj – Te Quiero Soni Malaj ka goditur në...

Kush është Gerona Hyska?

Gerona Hyska është një nga hyrjet më të reja në klasifikimin muzikor të “Top Awards”. E cilësuar si një nga zërat më të mirë të muzikës shqiptare, Gerona ka arritur të rrëmbejë vëmendjen e publikut me projektin e saj më të fundit të titulluar “Je t’aime”. Po kush është Gerona...