FATOS SHABANI

Ja Top 3 këngët me më shumë ngritje këtë javë!

Një tjetër javë me ngritje të fuqishme për projektet muzikore të artistëve në klasifikimin e “The Top List”. Ja se cilat këngë janë rritur në renditje… “Gjade” nga Dhurata Dora dhe Elvana Gjata rezultoi mjaft i suksesshëm gjatë verës që lamë pas. E jo më kot, pasi përveç se ishte...

Kush është Fatos Shabani?

Fatos Shabani është një nga hyrjet më të reja të javës në klasifikimin e “The Top List”. Ai ka publikuar së fundmi single-in “Dritës” që e ka renditur atë në vend të 50-të të klasifikimit. Le të njihemi pak më shumë me të. Fatos Shabani ka studiuar për arkitekturë në...