FATON MACULA

Ja cilët kanë qënë titujt më të përdorur në këngët e artistëve në 2021!

Kjo javë solli në vëmendje disa tituj këngësh që ne na u dukën pak si shumë familjarë. Dy nga hyrjet e reja këtë javë çuditërisht mbanin titullin “Qaj”. Një prej projekteve është kënga më e re e Nilsa Hysit, që ka sjellë një version më modern të këngës “Qaj Maro”....

Mira Konçi dhe Faton Macula rrëfejnë gjithçka për bashkëpunimin e tyre!

Të ftuar në emisionin “Wake Up” nëpërmjet ‘Skype’-it ishin Mira Konçi dhe Faton Macula për të folur në lidhje me bashkëpunimin e tyre më të ri me këngën “Era”. Cili prej tyre insistoi që kjo këngë të realizohet? Mira shprehet se: Në fakt që në momentin e parë që e...