ELITA 5

Elita 5 prezantohen për një brez të ri, për herë të parë në “The Top List”!

Mund të themi pa frikë që janë grupi më i njohur i muzikës rok në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Që prej viteve ’90, ata kanë ditur si të tërheqin audiencat me krijimet e tyre muzikore. Pas një shkëputjeje prej 4 vitesh në tregun muzikor, Elita 5 është rikthyer...