D-BLOCK EUROPE

Noizy vazhdon bashkëpunimet ndërkombëtare, sjell “Eagle” me D-Block Europe!

Noizy vazhdon të mbetet ndër artistët më të preferuar të shumë brezave dhe kjo nuk ka ndryshuar në karrierën e tij përgjatë viteve. Edhe pse këngët e tij solo janë më të shumta se bashkëpunimet, ai di si të godasë me to. Së fundmi ai ka bashkuar forcat me grupin...