ÇILJETA

Ardit Çuni bashkon forcat me Çiljetën për hitin e ri!

Ardit Çuni është bërë i njohur në Top Awards me bashkëpunimin e tij me Vesa Smolica para disa vitesh me “Jena na”. Padyshim që ky projekt pati një sukes të madh duke qëndruar prej disa javësh në vend të parë dhe për një kohë të gjatë në klasifikim. Kohët e...