BLERINA BRAKA

Blerina Braka: Do ishte shpërblim i madh për mua që “Altari Dashurisë” të bëhet pjesë e çdo çifti

“Altari Dashurisë” është prurja më e re e Blerina Brakës, një këngë që pritet të shndërrohet në një prej kolonave zanore të shumë dasmave këtë verë. Fansat e kanë mirëpritur këtë prurje të këngëtares dhe menjëherë e kanë bërë pjesë të klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës...