“A Live Night” erdhi të shtunën me një tjetër episod shumë dinamik, me të ftuar këngëtaren tepër të dashur Soni Malaj. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, Soni Malaj, erdhi me një rrëfim shumë të veçantë, ku foli për karrierën dhe jo vetëm.