SONI MALAJ

Kjo verë nuk ka kuptim pa Sheila Haxhiraj dhe Soni Malaj! 

Si jeni me rritjen e temperaturave? A po e përballoni të nxehtin? Epo, Sheila Haxhiraj dhe Soni Malaj na e shtuan akoma edhe më shumë vapën këtë javë. Dy artistet kanë ardhur në klasifikimin e kësaj jave në “The Top List” me projektet e tyre të reja. Sheila Haxhiraj ka...

Soni Malaj në “A Live Night”!

“A Live Night” erdhi të shtunën me një tjetër episod shumë dinamik, me të ftuar këngëtaren tepër të dashur Soni Malaj. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, Soni Malaj, erdhi me një rrëfim shumë të veçantë, ku foli për karrierën dhe jo vetëm. 

Soni Malaj, siç nuk e kemi njohur kurrë më parë!

“A Live Night” vjen ditën e sotme me një tjetër episod shumë dinamik, me të ftuar këngëtaren tepër të dashur Soni Malaj. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, Soni Malaj, vjen me një rrëfim shumë të veçantë, ku flet për karrierën dhe jo vetëm. Por kush është Soni...

Cilat janë disa nga hitet më të mira që do të performojë Soni Malaj në “A Live Night”?!

Një tjetër super artiste do të performojë në “A Live Night” edhe këtë javë. Është pikërisht Soni Malaj ajo që do të jetë këtë të shtunë në “A Live Night”. Soni Malaj është një ndër këngëtaret me më shumë vite në tregun tonë muzikor dhe mund të themi me plot...

Soni Malaj, artistja e kësaj jave që performon në “A Live Night”!

“A Live Night” është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe...

Ja cilat janë ndryshimet e Top 10 për këtë javë!

Kjo javë nuk solli ndryshime shumë të mëdha për sa i përket klasifikimit të këngëve në Top 10, në krahasim nga java e kaluar. Kreun për këtë javë e ka marrë përsëri Elhaida Dani me një nga këngët e albumit të saj, “Zanin”, që duket se ka qenë më e...

Ndryshon kreu, por nuk është ndryshimi i vetëm i Top 5!

Duket se Dafina Zeqiri dhe Lyrical Son me “Llafe Llafe” kanë lëshuar fronin për këtë javë, duke zbritur në vend të dytë të klasifikimit. Një hyrje e re arriti që të vendosej menjèherë në vend të parë. Është fjala për Elhaida Danin dhe këngën e saj “Zanin”. Ky projekt ishte...

Ja “ndryshimet” e Top 5 këtë javë!

Përsëri shumë pak ndryshime edhe këtë javë në klasifikimin e “The Top List”. Disa projekte nuk kanë ndryshuar pozicionim e disa të tjera janë rritur ndjeshëm në renditje. Ajo që bie më së shumti në sy është pozicionimi i këngëve në “Top 5”. Edhe këtë javë froni ka shkuar për...

Ja cilat janë këngët që janë ngjitur shumëëë lart në një javë të vetme!

Si rrallë herë më parë, këtë javë kemi pasur disa ndryshime të mëdha në klasifikimin e “The Top List”. Thënë kjo, ka patur shumë projekte të cilat janë ngritur me shumë vende në renditje. Por disa kanë rënë më shumë në sy për shkak të vendeve më të larta. Ja...