Rreth dy javëmë parë, Samanta publikoi projektin e saj më të ri muzikor, i cili duket se menjëherë ka rrëmbyer zemrat e publikut.

Pavarësisht se ka një verë të ngarkuar me koncerte si brenda dhe jashtë Shqipërsië, këngëtarja nuk ka lënë pas dore prurjet e reja, duke qënë sa më panë publikut.

“Zemren Maje” titullohet kënga më e re e artistes, i cila gjatë kësaj jave është ngjitur me 23 pozicione, falë votave të publikut.

Ndërkohë që javën e shkuar pozicionohej në vendin e 47-të, gjatë kësa jave, prurja më e re e Samantës, renditet në vendin e 24-t.

Samanta është pjesë e klasifikimit edhe me bashkëpunimin e saj me 2Ton, i cili prej 20 javësh ka mundur t’i rezistojë prurjeve të reja. Për këtë javë, “Bashk'” renditet në vendin e 19-të.