Ledri Vula është një nga reperët më të njohur të showbiz-it tonë. Artisti duket se është mjaft i angazhuar me projektet e tij të reja muzikore kohët e fundit.

Në albumin e tij më të fundit, Ledri e ka konsideruar veten G.O.A.T. / the Greatest Of All Time (Më i miri i të gjitha kohërave), duke i vendosur po të njëjtin titull. Deri tani reperi ka publikuar një pjesë të mirë të këngëve të albumit, që duhet thënë se kurioziteti i publikut ka qenë mjaft i madh.

Patjetër që me një përgatitje kaq të madhe dhe një punë kolosale, suksesi do të ishte i garantuar. Kjo verë ka qenë ’flakë’ fare për Ledrin dhe kudo dëgjohen këngët e tij.

Klipet e këngëve të tij të reja padyshim që janë gjithashtu mjaft interesante. Ja disa prej tyre…

1. Gjendja

2. Omël

3. Mrena

4. 1 Goat për ty

5. Prek