Kjo ishte padyshim java e Ledri Vulës! Jo vetëm duke u pozicionuar në krye të listës, por gjithashtu duke sjellë dhe projekte të reja.

Ledri është padyshim një nga artistët shqiptarë më të dashur për publikun. Çdo projekt i tij është kthyer në një hit të padiskutueshëm.

E nuk kishte si të ndodhte ndryshe, kjo do pasqyrohej dhe në klasifikimin e ”The Top List”. Thënë kjo, Ledri është me dy projekte të tij në listë. Ja se cilat janë…

“Monaco” në vend të parë

“Narcos Albania” në vend të katërt