Një tjetër super artiste do të performojë në “A Live Night” edhe këtë javë. Është pikërisht Soni Malaj ajo që do të jetë këtë të shtunë në “A Live Night”. Soni Malaj është një ndër këngëtaret me më shumë vite në tregun tonë muzikor dhe mund të themi me plot gojë se numëron plot hite dhe ka arritur të të mbetet tepër e pëlqyer edhe sot.

Pas 25 vitesh karrierë, skena është tashmë shtëpia e saj. Sa rrugë i është dashur të bëjë për të mbërritur këtu? Këtë të shtunë do të keni mundësi të zbuloni Soni Malaj si kurrë më parë. Ndërkohë këto janë disa nga këngët që do të këndojë ajo…

1. Zeshkania
2. Do të vij
3. Nën lëkurën tënde
4. Loca
5. Ti, jeta