# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Vice

VICE, artist që ka lindur në Gjermani, por që prej kohësh jeton mes Evropës Perëndimore dhe Kosovës. Ai filloi të interesohej për muzikën në fillimet e adoleshencës së bashku me OTTO-n, i cili është anëtar i familjes së tij, prej nga u titullua kënga e tij e parë “Broski”. Falë njohurive të tij të grumbulluara në fusha të ndryshme kulturore dhe muzikore midis Kosovës dhe Evropës Perëndimore, Vice thyen kodet e gjithçkaje që është dëgjuar deri më tani në skenën muzikore shqiptare dhe me të njëjtën qasje synon të vazhdojë të befasojë publikun në projektet e tij të ardhshme.

NEWS

Kush është VICE, bashkëpunëtori i ri i Otto tek "Broski"?

“Broski”, një projekt nga Otto dhe Vice i është bashkëngjitur klasifikimit të “The Top List” këtë javë. E ndërsa vetëm tre javë më parë Otto hyri për herë të parë në listë me “Fundi Fillimi” me Big Kik, ne u njohëm më shumë me të. “Broski” gjithashtu sjell Vice për...