VICE

Kush është VICE, bashkëpunëtori i ri i Otto tek “Broski”?

“Broski”, një projekt nga Otto dhe Vice i është bashkëngjitur klasifikimit të “The Top List” këtë javë. E ndërsa vetëm tre javë më parë Otto hyri për herë të parë në listë me “Fundi Fillimi” me Big Kik, ne u njohëm më shumë me të. “Broski” gjithashtu sjell Vice për...