# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Nush

Pavarësisht se kjo është hera e parë që Nush i është shtuar listës së artistëve në “The Top List”, ai ka rreth 10 vite që merret me muzikë.

Nush, emri i plotë i të cilit është Nush Mehmeti, i është dashur që ta ndërpresë karrierën e tij muzikore për thuajse 6 vjet për t’u rikthyer dy vitet e fundit, duke sjellë në treg mjaft projekte muzikore. Ai numëron rreth 15 projekte muzikore, të cilat i ka të shoqëruara edhe me videoklipe.

NEWS

Nush vjen me Bardhin tek "Pa Cent"

Nushi nuk është një emër i panjohur për publikun e “Top Awards” pasi rreth një vit më parë ai iu bashkuar klasifikimit, duke debutuar me “A e din” një bashkëpunim me Riino Sopjani. Thuajse pas një viti, Nush është rikthyer në listë dhe kësaj radhe në një bashkëpunim me Bardhin,...

"Gjak" i ri në "The Top List", Nush dhe Rino Sopjani sjellin "A e din"

Një tjetër bashkëpunim i është shtuar listës zyrtare të “Top Awards” këtë javë, e sjellë nga Nush dhe Rino Sopjani. “A e din” titullohet kjo prurje e re muzikore e dyshes, e cila falë sugjerimeve nga ana e publikut, ka arritur të bëhet pjesë e “The Top List”, duke u...