# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

NS

Pavarësisht se NS është një emër i padëgjuar më parë në muzikë, “NS” e ka sjellë menjëherë në vëmendje të publikut shqiptar.

NS, emri i vërtetë i të cilit është Enes Deliu, është vetëm 24-vjec dhe është anëtari më i ri i labelit P.I.N.T. Këngëtari ka nisur të merret me muzikë që shumë kohë më parë por “Chycheck” e ka rikthyer NS në muzikë pas një pauze muzikore 2-vjecare

NEWS

Chycheck-u hyn në "The Top List", edhe pse jo ai që mendoni ju

Edhe pse kemi pak hyrje të reja këtë javë, ato nuk kanë kaluar pa u vënë re. “Chycheck” është një ndër këngët që i është bashkuar klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare, e sjellë nga artisti NS. Edhe pse është një titull mjaft i dëgjuar...