# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

MadMan’s Choice

MadMan’s Choice është një band muzikore nga Gothenburg, Suedi, që luan muzikë alternative/rock/metal dhe karaketrizohet një një zë majft dinamik.

Me një ritëm të fortë, kitarë të mprehtë, këngët e grupit përgjithësisht të bëjnë ta ndjesh muzikën në ajer.

Stili i tyre muzikor është frymëzuar nga Porcupine Tree, Life of Agony, Deftones , The Smashing Pumpkins, Faith No More.

MadMan’s Choice është bërë i njohur për publikun shqiptar kryesisht falë versionin të këngës “Xhamadano Vija Vija”, të publikuar më 28 Nëntor 2020.

NEWS

"Xhamadani Vija Vija" në shqip-anglisht!

Banda e famshme suedeze, MadMan’s Choice, ka surprizuar popullin shqiptar, duke sjellë një interpretim mjaft të bukur të këngës “Xhamadani Vija Vija”. Grupi suedez ka publikuar ditën e 28 Nëntorit, një ditë e rëndësishmë kjo për të gjithë shqiptarët, versionin e tyre të këngës së mirënjohur shqiptare. MadMan’s Choice kanë...