# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fuego

Familjes së “On Records” i është shtuar një tjetër pjesëtar dhe në fakt duket se është një tjetër zbulim i kësaj shtëpie diskografike. Pas promovimit të dy talenteve të reja, Fero dhe Rina, “On Records” duke se ka goditur sërish në shenjë dhe kësaj radhe me Fuegon.

Fuego, emri i vërtetë i të cilit është Ensar Elshani, është një reperi i ri, i cili është gjithashtu mjaft i ri në moshë, vetëm 18-vjeç.Ai u bë i famshëm për publikun shqiptar falë projektit “Homie”, në bashkëpunim me Zzap.

 

NEWS

Butrinti dhe Kida ndahen në mes nga bashkëpunimi i Rinës dhe Fuego

Fansat e Butrint Imerit kanë bërë të pamundurën që projekti më i fundit i artistit tyre të preferuar të vendoset në kreun e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare. Votat e publikut e kanë ngjitur “Kush?” me një pozicion nga java e kaluar, duke mposhtur kështu fansat...

Fuego, zbulimi me i ri i "ON Records"

Familjes së “On Records” i është shtuar një tjetër pjesëtar dhe në fakt duket se është një tjetër zbulim i kësaj shtëpie diskografike. Pas promovimit të dy talenteve të reja, Fero dhe Rina, “On Records” duke se ka goditur sërish në shenjë dhe kësaj radhe me Fuegon. Fuego, emri i...