# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aurel Thëllimi

Aurel Thëllimi është këngëtar i njohur. Aurel Thëllimi baritoni i Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit i cili këndon bukur dhe muzikën e lehtë, që në vogëli ka marrë pjesë në festivalet e fëmijëve, duke performuar në qytetin e e tij të lindjes në Korçë si edhe në Festivalin e Fëmijëve në Shkodër. Në vitin 1990, ai ka qënë pjesëmarrëdh edhe në Festivalin e Fëmijëve në Turqi, “Shirli Polenen”, ku u vlerësua me çmimin e dytë. . Si i rritur do të ishte pjesëmarrës në shumë festivale të muzikës, koncerte, prezantime me videoklipe dhe aktiv në të kënduarin “live”.

NEWS

Kush janë këngët që janë ngjitur me më shumë pozicione këtë javë?

Kjo javë shënon plot 197 javë klasifikim të muzikës më të dëgjuar shqiptare, i cili është i përmbledhur në “The Top List”. Nga java në javë kemi hyrje të reja, ndryshime në pozicionime, ku disa humbin dhe disa arrijnë majën e klasifikimit por pavarësisht kësaj të jesh pjesë e 100...

Exclusive/ A është "Shpirt Fukara" një dedikim personal? Përgjigjet Aurel Thëllimi...

Pavarësisht se merr pjesë në shumë festivale dhe publikon muzikë të re, Aurel Thëllimi vazhdon t’i jetë besnikë TKOB si Bariton, duke e konsideruar një prioritet në karrierën e tij muzikore. Për të gjithë ata që nuk kanë mundur të ndjekin performancat e tij “live”, artisti ka zgjedhur që të...