# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arti Grainca

Arti Grainca është një ndër artistët më të rinj që i janë shtuar tregut muzikor shqiptar dhe është vetëm 15-vjec.

Me origjinë nga Prishtina, Arti ka vetëm pak kohë që i është futur rrugës së muzikës dhe projekti i tij i parë profesional është pikërisht kënga “Mango” në bashkëpunim me Erjon Zeqaj.

Përvec se këndon, Arti është gjithashtu një tekstshkrues mjaft i mirë, talent të cilin e ka shfaqur që në moshën 13-vjecare.

NEWS

Njihuni me artistët e rinj të javës

Kjo javë ka sjellë disa hyrje të reja në klasifikimin e Top Aëards, ku dy prej të cilave janë sjellë nga artistë që sapo kanë nisur karrierën e tyre muzikore. Si një ndër mbështetësit më të mëdhenj të talenteve të reja, “Top Awards” këtë javë ka patur tre artistë të...