# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arbër Skënderaj

Arbër Skënderaj është vëllai i Alban Skënderaj dhe jeton prej vitesh në Itali. Ashtu si edhe Albani, Arbëri e ka patur pasion muzikën që në fëmijëri edhe pse prej vitesh ka një tjetër profesion.

E kanë nisur bashkë rrugëtimin drejt muzikës, por rrethanat e ndryshme bën që Arbëri të mos vazhdonte edhe pse Albani dhe familja e kanë lutur për vite me radhë.

Më datë 22 Nëntor 2018, Arbër Skënderaj publikon videoklipin “Brilla”. Më në fund ai vendos të realizojë dhe të publikojë një këngë vetëm për pasion. Edhe pse për herë të parë dhe pa asnje eksperiencë, ka bërë gjithçka vetë, me forcat e tij. Tekstin, muzikën, produksionin, madje edhe videon e ka realizuar vetë pasi Arbëri ka qenë gjithmonë altruist, punëtor dhe gjithçka ka dashur ta arrijë vetë. Albani shprehet se është shumë krenar për vëllain e tij, që gjeti kurajon të provonte veten, por mbi të gjitha, që arriti të nxjerrë një dedikim të dhimbshëm nga shpirti, forcë që vetë Albani ende nuk arrin ta gjejë.

NEWS

Daljet e atyre me 2-3 javë në klasifikim. Çfarë ndodhi?

Çdo javë “The Top List” bën klasifikimin e këngëve më të dëgjuara dhe të votuara, projekte muzikore të cilat arrijnë ta përballojnë këtë treg kaq konkurrrues. Ndërkohë që disa prej këngëve kanë “zënë rrënjë”, duke u shpalluar si projektet muzikore më jetëgjatë në klasifikim, ka edhe nga ato këngë të...

Kush e bën dot dallimin mes dy vëllezërve Skënderaj me këtë këngë?

Një melodi për shpirtin është komentuar prurja më e re e Arbër Skënderaj, e titulluar “Mos Guxo”. Ky është projekti i tretë i Arbërit që prej debutimit të tij me këngën “Brilla”, një këngë dedikuar nënës së tij, e cila fatkeqsisht ka ndërruar jetë. Pavarësisht se në një intervistë të...

Skënderajt në konkurrim me njëri-tjetrin, njihuni me familjen e Alban Skënderaj dhe nuk është Miriami

Alban Skënderaj është një ndër artistët më të dashur të publikut shqiptar por duket se tashmë një “konkurrent” gjendet përballë tij dhe bëhet fjalë për një nga personat më të afërt në familje. Eshtë pikërisht Arbër Skënderaj, vëllai i artistit, ai që ka hyrë në klasifikimin e “Top Awards”, duke...