ARBëR SKëNDERAJ

Daljet e atyre me 2-3 javë në klasifikim. Çfarë ndodhi?

Çdo javë “The Top List” bën klasifikimin e këngëve më të dëgjuara dhe të votuara, projekte muzikore të cilat arrijnë ta përballojnë këtë treg kaq konkurrrues. Ndërkohë që disa prej këngëve kanë “zënë rrënjë”, duke u shpalluar si projektet muzikore më jetëgjatë në klasifikim, ka edhe nga ato këngë të...

Kush e bën dot dallimin mes dy vëllezërve Skënderaj me këtë këngë?

Një melodi për shpirtin është komentuar prurja më e re e Arbër Skënderaj, e titulluar “Mos Guxo”. Ky është projekti i tretë i Arbërit që prej debutimit të tij me këngën “Brilla”, një këngë dedikuar nënës së tij, e cila fatkeqsisht ka ndërruar jetë. Pavarësisht se në një intervistë të...

Skënderajt në konkurrim me njëri-tjetrin, njihuni me familjen e Alban Skënderaj dhe nuk është Miriami

Alban Skënderaj është një ndër artistët më të dashur të publikut shqiptar por duket se tashmë një “konkurrent” gjendet përballë tij dhe bëhet fjalë për një nga personat më të afërt në familje. Eshtë pikërisht Arbër Skënderaj, vëllai i artistit, ai që ka hyrë në klasifikimin e “Top Awards”, duke...