menu

Xhesi


16:29 18/10/2017
Xhesi Mucaj është gazetare në emisionin “Pop Culture” në Top Channel.
Ajo ishte pjesë e talentshow-it të parë për gazetarë dhe prezantues në Top Channel nga ku u shpall edhe fituese.
Xhesi ka mbaruar studimet për Contemporary Dance në Londër dhe më pas kthehet në Shqipëri  për të përfunduar  studimet në degën Ekonomik.
Tashmë ajo do të jetë çdo të dielë edhe prezantuese e “The Top List” në Top Channel.