menu

Lindon

#Bio

Lindon, emri i vërtetë i të cilit është Lindon Berisha, është një këngëtar dhe autor tekstesh mjaft i njohur.

Pavarësisht se kishte debutuar me muzikën e tij në treg, ishte pikërisht bashkëpunimi “Kalle” me Adrian Gaxhën, kënga që e bëri Lindon mjaft të njohur për publikun shqiptar.

Pas këtij suksesi, artisti, i cili është djali i muzikantit të njohur Agron Berisha, ka fituar zemrat e publikut, këngët e të cilit dëgjohen pafund.

Këngëtari që është pjesë e “Brick Records” dhe njihet si bashkëpuntor në hite me Darko Dimitrov.