LINDON

27 këngët e reja që solli Shkurti në 29 ditë

Muaji Shkurt i këtij viti përveçse i vecantë se përbëhej nga 29 ditë, ai është konsideruar gjithashtu  special për publikimet e shumta muzikore që ka patur. Duket se fakti që është muaji i dashurisë, artistët vihen në lëvizje duke publikuar projekte muzikore, të cilat i dedikohet dashurisë por edhe tradhëtarëve....

Në kuadër të KÇK-së se Ramës, Lindon sjell “FLM KLM”

Duket se përdorimi i tepërt i mesazheve të shkëmbyera përmes telefonave apo rrjeteve të ndryshme sociale ka sjellë edhe përdorimin e shumtë të formave të shkurtuara të fjalëve ose fjalive. Shumë përdorues preferojnë të mos përdorin formën e gjatë të një fjale apo fjalie, për shkak të kohës apo limitit...

Kanita dhe Lindon? E prisnit këtë bashkëpunim?

Pas disa projektesh “solo”, Kanita është rikthyer fuqishëm me një bashkëpunim interesant. Këngëtarja ka zgjedhur Lindon për bashkëpunimin e saj të parë, i cili është shndërruar menjëherë në qendër të vëmendjes. Lindon Berisha, i cili njihet gjithashtu për disa bashkëpunime të suksesshme muzikore, i ka dhënë një ngjyrim mjaft interesant...